Ο Προβοκάτορας

Αλήθεια τί σχέση έχεις εσύ με αυτόν;

Αλήθεια τί σχέση έχεις εσύ με αυτόν;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Κομίζουμε γλαύκας εις Αθήνας” αν πούμε πως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα, τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες νοσταλγίες. Αν, όμως, εν μέσω πανδημίας, με εκατόμβες νεκρών, είσαι δημόσιο πρόσωπο με δημόσιο αξίωμα διαπράττεις ύβριν  αν πεις πως νοσταλγείς το ωραίο σου σπίτι στο Μπάντεν Μπάντεν και προπαντός την αγαπημένη σου Aston Martin.

Πάνω απ΄ όλα θα έλεγα πως διαπράττεις βλακεία και πως λόγω υπέρμετρης βλακείας με την οποία προσβάλλεις όλους τους Ελληνες που δοκιμάζονται σκληρά, θα πρέπει να πας σπίτι σου.

Αλλά ας δούμε και την άλλη πλευρά, την άλλη όχθη.

-Εσύ που τώρα διαβάζεις αυτό το κείμενο αναλογίσου τι σχέση μπορείς να έχεις με αυτόν τον κύριο.

-Εσύ που περιμένεις το επίδομα για να ζήσεις, σκέψου αν μπορεί να σε διοικεί ένας κύριος που το πρόβλημά του είναι η Aston Martin του.

-Εσύ που είσαι άνεργος και δεν παίρνεις επίδομα, γιατί είσαι πολύ καιρό στην ανεργία, σκέψου πως μπορούμε και ψηφίζουμε τον κύριο που νοσταλγεί το σπίτι του στο αριστοκρατικό Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας.

-Εσύ που είσαι χαμηλοσυνταξιούχος, κακοπληρωμένος εργαζόμενος, νέος που σου πνίγουν τα όνειρα, πως μπορείς να έχεις τα ίδια συμφέροντα, τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια ενδιαφέροντα με τον κύριο που τα Χριστούγεννα νοσταλγεί να πάει στο σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και προπαντός να οδηγήσει την ωραία του Astobn Martin.

Κυρίες και κύριοι ιδού ο νοσταλγός της Aston Martin, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος, που εξελέγη με την παράταξη του πορφυρογέννητου Κώστα Μπακογιάννη.

Στην εξόχως προκλητική ανάρτησή του ο Νικόλαος Μακρόπουλος φωτογραφίζεται μπροστά στο αυτοκίνητό του μάρκας Aston Martin και σχολιάζει τα εξής:

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Σημειώνεται, πάντως, πως λίγο αργότερα και μετά το σάλο που ξέσπασε ο αντιδήμαρχος, αντιλαμβανόμενος την ατυχέστατη ανάρτησή του, τήν κατέβασε από το προφίλ του στο Facebook.

Ποιος είναι ο Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» για τον δήμο Αθηναίων. Ο κ. Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Μυήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης από τον αείμνηστο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Πλυτά. Το 1998 απόκτησε την Ευρώπη Ασφαλιστική. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ΓΓ του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Μέλος, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2018 έλαβε τη διάκριση του «Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς».

Ο χωρίς Aston Martin Προβοκάτορας

ΥΓ. Σκέφτομαι μήπως τον αδικώ τον άνθρωπο. Βλέπετε ζει ένα δράμα που δεν οδηγεί την Aston Martin και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να του συμπαρασταθώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X