Ο Προβοκάτορας

Αλλη μία μεγάλη ξεφτίλα με τα εμβόλια

Αλλη μία μεγάλη ξεφτίλα με τα εμβόλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξέρετε πόσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις; Μην πείτε 4 εκατομμύρια τον αριθμό που ανέφερε δήθεν αθώα ο Κυριάκος Πιερρακάκης βάζοντας μέσα και τα ραντεβού.

Μην πείτε ούτε τα 3 εκατομμύρια που ανέφερε λίγο πριν από το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εισέπραξε τη διάψευση από τα Hellinika Hoaxes, που κυνηγούν τα fake news στο διαδίκτυο.

Μην πείτε ούτε καν 2 εκατομμύρια γιατί πάλι θα χάσετε. Και προπαντός μην παρασύρεστε από τα fake news για τα εμβόλια που συστηματικά διαδίδουν το Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία, η Ομάδα Αληθείας και άλλοι πληρωμένοι ή απλήρωτοι προπαγανδιστές.

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύουν τα Hellinika Hoaxes και προέρχονται από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού έχουν κάνει μόλις 1.130.132 πολίτες. Η δεύτερη διάψευση-ξεφτίλα από τα Hellinika Hoaxes. Οσον αφορά στην πρώτη δόση την έχουν κάνει 2.369.773 άτομα, που σημαίνει ότι για 1.239.641 άτομα εκκρεμεί η δεύτερη δόση.

Και πως φτάνουμε στον μαγικό αριθμό των 4 εκατομμυρίων του νέου προπαγανδιστή Κυριάκου Πιερρακάκη; Μα με τα 1.662.194 ραντεβού που έχουν κλειστεί.

Τι σημαίνουν αυτά; Σημαίνουν πως για να φτάσουμε σε 4 εκατομμύρια εμβολιασμένους και με τις δύο δόσεις θα πρέπει να γίνουν άλλοι 4.550.000 εμβολιασμοί. Μακάρι να γίνει πράξη ως το τέλος του μήνα και να γίνουν άλλα 4.000.000 εμβολιασμοί τον Ιούνιο ώστε να φτάσουμε στα 6 εκατομμύρια εμβολιασμένους με δύο δόσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κηρύξει εκλογές, αφού τόσο πολύ πιστεύει ότι με τα εμβόλια θα πάει καλά σε μία εκλογική αναμέτρηση.

Μακάρι μήπως και γλιτώσουμε νωρίτερα από τη νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική λαίλαπα.

Ο μη εμβολιασμένος, αλλά με ραντεβού Προβοκάτορας

Στο παρακάτω έγγραφο βλέπετε τα επίσημα στοιχεία των εμβολιασμένων και των ραντεβού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X