Η Αναστασία Περράκη «καρφώνει» Λάουρα Νάργες-Μιχάλη Μουρούτσο για τη συμπεριφορά στην κόρη της

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη έχουν φέρει στον κόσμο ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι. Ωστόσο οι μεταξύ τους σχέσεις δεν θα λέγαμε πως πήγαν ιδιαίτερα καλά, με τον χωρισμό τους να είναι επεισοδιακός.

Μπορεί το τέλος στη σχέση τους να επήλθε όταν η μικρή τους ήταν 3 ετών, όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Χθες βράδυ το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, ο -διακριτικός όπως πάντα- παρουσιαστής δεν σταμάτησε να κάνει ιδιαίτερα προσωπικές ερωτήσεις αναφορικά με την σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εκτός αυτού έκανε αναφορά και στην τωρινή σύντροφο του Μιχάλη Μουρούτσου, Λάουρα Νάργες.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά», εξήγησε η Αναστασία Περράκη, που συμπλήρωσε: «Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης».

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ