Ανατροπές στο πρόγραμμα του Σκάι-Αποχωρεί η Αννα Μπουσδούκου

Ανατροπές στο πρόγραμμα του Σκάι. Αποχωρεί η Αννα Μπουσδούκου, έρχεται η Τατιάνα Στεφανίδου και αλλάζουν ώρα οι Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.

Πιο αναλυτικά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αννα Μπουσδούκου που παρουσίαζε καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» αποχωρεί από το καθημερινό πρόγραμμα, αλλά παραμένει στο σταθμό.

Δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε άλλο κανάλι, αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με το οποίο είχε ήδη συνεργασία, αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, υποστηρικτικό ρόλο στον τομέα υποτροφιών για δημοσιογράφους, αλλά και σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η αποχώρηση της δημοσιογράφου, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, ανατρέπει τα δεδομένα για την ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι θα πρέπει τώρα να καλύψει τη ζώνη 10-12.

Επικρατέστερη να πάρουν τη θέση αυτή είναι και ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Στην άλλοτε δική τους ζώνη (12-2) έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου και έτσι οι «Αταίριαστοι» αναμένεται να μεταφερθούν δύο ώρες νωρίτερα για να καλύψουν το slot στην πρωινή ζώνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ