Ανατροπή στο διπλό φονικό στην Κύπρο: Σε διαφορετικά δωμάτια έγιναν οι δολοφονίες

Νέα στοιχεία ανατρέπουν την εικόνα για τη διπλή δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου στη Λευκωσία.

Πληροφορίες που ανατρέπουν τα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τον χρόνο αλλά και το χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό, φέρνει στο φως δημοσίευμα της “Καθημερινής Κύπρου”, έξι μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες προκύπτουν τα εξής, άγνωστα μέχρι σήμερα στοιχεία. Από τις έρευνες που έχουν γίνει η δολοφονία του ζευγαριού δεν διαπράχθηκε στο ίδιο χώρο – υπνοδωμάτιό τους όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα. Η εικόνα που έχει σχηματοποιηθεί επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι εισήλθαν στην οικία χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι.

Έγκλημα στην Κύπρο – Ένας ο δολοφόνος του ζευγαριού

Ωστόσο, από εδώ και πέρα τα γεγονότα διαφοροποιούνται. Η Ντίνα Σεργίου δέχθηκε την επίθεση του δράστη ή των δραστών την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους. Ο σύζυγός της την ώρα εκείνη βρισκόταν στο ισόγειο την μονοκατοικίας όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.

Ο Χατζηγεωργίου, λένε οι πληροφορίες, από τον θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο, άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά. Καθώς ανέβαινε φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας. Το σημείο αυτό ήταν εκεί που ξεκινούσαν οι σκάλες και όπου φαίνεται να δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι.

Έρευνες για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο – Eξετάζουν τα ρούχα του 15χρονου γιου

Στο σημείο εκείνο εντοπίστηκε από τους ανακριτές όταν εισήλθαν στην μονοκατοικία. Πηγές με γνώση σε διερεύνηση εγκλημάτων υποδείκνυαν μια σοβαρή παράλειψη κατά τις πρώτες ώρες που ενδεχομένως να δυσκολέψει το έργο των αστυνομικών αρχών.

Όπως ειπώθηκε, εάν κατά την πρώτη νεκροψία είχε προσδιορισθεί ο χρόνος πρόκλησης του θανάτου και κατ’ επέκταση διάπραξης του διπλού φονικού, το έργο της Αστυνομίας θα ήταν σαφώς ευκολότερο στη συνέχεια.

Είναι αξιοπερίεργο ότι οι κάμερες της γειτονιάς δεν κατέγραψαν την προσέλευση ή αποχώρηση κουκουλοφόρων, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι γνώριζαν την περιοχή.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία στην Κύπρο – 40 μαχαιριές δέχθηκε το ζευγάρι

Το άτυχο ζευγάρι κηδεύεται σήμερα (24/4/2018) από τον ιερό ναό Τιμίου Σταύρου στον Στρόβολο στις 15:30 το απόγευμα.

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ