Ανοιχτή επιστολή προς τον Παύλο Πολάκη: Πως να χτυπήσεις το… παρακράτος

Λάβρος ο Παύλος Πολάκης, κατήγγειλε μέσω των αγαπημένων του social media παρακράτος στα νοσοκομεία.

Αφορμή η άρνηση του νοσηλευτικού προσωπικού, να αλλάξει σεντόνια στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, παρότι υπήρχαν στην ιματιοθήκη καθαρά, ενώ υπάρχουν και κονδύλια στα ταμεία του νοσοκομείου.

Οπως πάντα λίγο υπερβολικός ο Παύλος Πολάκης, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο και θα πρέπει οι τιμωρίες να είναι αυστηρές και παραδειγματικές.

Επειδή, όμως και στο παρελθόν είχαν γίνει απόπειρες πολιτικής…δολιοφθοράς (θυμηθείτε την περίπτωση της κατσαρίδας σε χειρουργείο, που όπως τελικά αποκαλύφθηκε έβαζε γιατρός ο οποίος αργότερα ανταμείφθηκε με θέση στην κυβέρνηση) ο Παύλος Πολάκης ας κάνει κάτι πολύ απλό.

Να δημιουργήσει μία ολιγομελή υπηρεσία ελέγχου, η οποία θα είναι συνδεδεμένη τηλεφωνικά με όλα τα νοσοκομεία και όλους τους θαλάμους, στους οποίους θα αναρτήσει έναν αριθμό τηλεφώνου για παράπονα, όταν οι ασθενείς δεν εξυπηρετούνται.

Ετσι, αφενός μεν θα παρεμβαίνει άμεσα, ύστερα από τα παράπονα των ασθενών, ενώ θα λειτουργεί και αποτρεπτικά για εκείνους, που για άλλους ιδιοτελείς λόγους, δεν θα  εξυπηρετούν τους ασθενείς.

Απλά πράγματα Παύλο, που πρέπει να κάνεις για να  χτυπήσεις το… παρακράτος. Τουλάχιστον των νοσοκομείων…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ