Η Άννα Μαρία Βέλλη για το τέλος του Rodeo από τον ΣΚΑΪ: «Δεν πέσαμε από τα σύννεφα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Όπως ήταν φυσικό η Φαίη Σκορδά της ζήτησε να μιλήσουν για το τέλος του Rodeo, το οποίο ξάφνιασε όλους τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πώς ακριβώς έμαθε ότι η σατιρική εκπομπή κόβεται. «Ήταν αστείο γιατί έκανα personal και χτυπάει το τηλέφωνό μου δύο φορές… Λέω θα το σηκώσω μετά δεν σταματάω τη γυμναστική. Στην τρίτη φορά μαθαίνω ότι κόπηκε. Συνέχισα τη γυμναστική κανονικά και μετά το επεξεργάστηκα», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα εξήγησε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα για τη διακοπή του Rodeo. «Δεν το περιμέναμε αλλά δεν ήταν οι συνθήκες τέτοιες, ώστε να ζούμε σε ένα σύννεφο και να πιστεύουμε ότι το Rodeo δεν το κλονίζει κανείς. Ήταν κάτι που μου ακούστηκε λογικό. Φέτος δεν αισθανόμασταν καμία ασφάλεια, αλλά νομίζω κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και προφανώς στεναχωρήθηκα», ανέφερε η Άννα Μαρία.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για το τέλος του Rodeo, καθώς είναι περίεργη σαν άνθρωπος και βρήκε ακριβώς αυτό που της ταιριάζει, ενώ είχε τρομερή ελευθερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ