Απίστευτα σκληρή επίθεση Αντώναρου σε Σαμαρά: Εχει ψυχολογικά προβλήματα…

Η Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί επισήμως να απέφυγε να απαντήσει στον Αντ. Σαμαρά, όμως ο στενός φίλος και πρώην συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου , Ευάγγελος Αντώναρος βρήκε πάντως την ευκαιρία όχι μόνο να  υπερασπιστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και να επιτεθεί σκληρά  στον Αντ. Σαμαρά, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν βρίσκεται στην εξουσία.

 «Από τη μέρα που έχασε την εξουσία ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολίτικη. Ηθική. Ψυχολογική» ανέφερε  αρχικά ο κ. Αντώναρος και συμπλήρωσε: «σήμερα ξεπέρασε με την εμπαθή, χυδαία συνταγματικά ανεδαφική και ανιστόρητη επίθεση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και τα πολύ χαμηλά όρια που έχει θέσει ο ίδιος για τον εαυτό του».

«Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι όμως κριτής. Είναι κρινόμενος. Διότι οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία συστηματικά στα ακροδεξιά. Διότι την καταπόντισε με αποκλειστική του ευθύνη στο ιστορικό χαμηλό 18,85%. Διότι έσπειρε μισαλλοδοξία, πάθη, ψευτοπαλικαρισμούς και διχόνοια. Ασφαλώς δεν έχουμε δει τα τελευταία επεισόδια των εκρήξεων του. Καταλαβαίνουμε την απόγνωσή του – είναι δύσκολο να τα βγάλει ξανά πέρα με το περιθώριο όπου τον καταδίκασε να βρίσκεται ο ελληνικός λαός» κατέληξε  ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ