Αθλητισμός

Απίστευτες καταγγελίες κατά του Νεϊμάρ έκανε βουλευτής στην Βραζιλία

Απίστευτες καταγγελίες κατά του Νεϊμάρ έκανε βουλευτής στην Βραζιλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lobianco, o Αγκρίπινο Μαγκαλιάες κατήγγειλε τον Νεϊμάρ Νεϊμάρ στη δικαιοσύνη, λέγοντας ότι σχεδιάζει ένοπλη ληστεία εις βάρος του, αλλά και πως τον απειλεί.

Νεϊμάρ και Μαγκαλιάες είχαν προσωπική κόντρα στο παρελθόν η οποία είχε να κάνει με την LGBT κοινότητα, της οποία είναι υποστηρικτής ο βουλευτής, που κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν για ομοφοβικά σχόλια.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα, ο Μαγκαλιάες κατηγορεί τον Νεϊμάρ ότι σκοπεύει να κλέψει το κινητό του καθώς υπάρχουν συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι απείλησε πως θα τον σκοτώσουν και ζητά την φυλάκισή του, αλλά και αποζημίωση ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Ο Μαγκαλιάες είχε βγάλει στη φόρα τα ομοφοβικά σχόλια του Νεϊμάρ και από τότε δέχεται, όπως λέει, απειλές από τον ποδοσφαιριστή. Αφορμή μάλιστα για την κόντρα ήταν τα ομοφοβικά σχόλια του Νεϊμάρ με φίλους του εις βάρος του, αλλά και κατά του πρώην συντρόφου της μητέρας του, Τιάγκο Ράμος, ο οποίος είχε σχέσεις και με άνδρες.

Ο Νεϊμάρ μετά την αγωγή που του είχε ασκηθεί για ρατσιστικά σχόλια, είχε αθωωθεί όμως η δικαστής φέρεται να είχε προσωπικές σχέσεις με τον δικηγόρο του και αποφασίστηκε να διερευνηθεί εκ νέου η υπόθεση.

Σύμφωνα με την Lobianco, ο Νεϊμάρ μέσω των δικηγόρων του, προσπάθησε να έρθει σε συμβιβασμό με τον Μαγκαλιάες, ωστόσο ο τελευταίος δεν το δέχτηκε.

Πηγή: gazzetta

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν ερασιτέχνες έχουν κάνει πολλά λάθη»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X