Από το Mega στο ΣΚΑΪ: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ δεν σταματούν. Ο Φαληρικός σταθμός δεν έχει σταματήσει να εντάσσει νέα άτομα στο έμψυχο δυναμικό του. Αυτή τη φορά ένας γνώστης της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας έρχεται στον ΣΚΑΪ και μάλιστα με πολύ επιτυχημένο παρελθόν στο Mega.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει τα εξής:

Ο Λοΐζος Ξενόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Λοΐζος Ξενόπουλος εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε στο σχεδιασμό εξαιρετικά επιτυχημένων εκπομπών και συνεργάστηκε με τους συντελεστές μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης. Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Mega.

Ο Δημήτρης Φίλης εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο Δημήτρης Φίλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τη διαφήμιση και από το 1997 εργάζεται στην τηλεόραση, αρχικά στο εμπορικό τμήμα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος προγραμματισμού στο Mega.

H Διοίκηση του ΣΚΑΪ καλωσορίζει τα δύο νέα στελέχη και τους εύχεται κάθε επιτυχία. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους θα συμβάλλουν στην δυναμική ανάπτυξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ