Η Αθηναΐς Νέγκα κατακεραυνώνει τον ΣΚΑΪ για τις χρηματικές οφειλές

Το αιφνίδιο «κόψιμο» της εκπομπής Rodeo έχει φέρει αναταραχή στους τηλεθεατές, που είχαν συνδεθεί με τη σατιρική εκπομπή. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να σταματήσουν τις εκπομπές, μιας και υπήρχαν ανεξόφλητες οφειλές της περσινής χρονιάς από το σταθμό.

Οι αναρτήσεις της τριάδας των παρουσιαστών έχουν ιδιαίτερο νόημα και δη περισσότερο αυτή της Αθηναΐδος Νέγκα. Η δημοσιογράφος με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει αποφάσισε να γράψει μία μικρή λεζάντα στην φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Πρόκειται για το ποντίκι υπολογιστή από τον ΣΚΑΪ, το οποίο κρατάει… για λύτρα! Αναλυτικά σημειώνει:

«Αγαπητοί Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο κ το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα

Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας».

Δείτε την φωτογραφία

Αγαπητοι Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, εχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε απο το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μολις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτα στην ερημική τοποθεσια που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας

A post shared by @ athinaisnega on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ