Αθλητισμός

Conference League – ΠΑΟΚ: Το μήνυμα στους φιλάθλους για το ματς με την Κοπεγχάγη

Conference League – ΠΑΟΚ: Το μήνυμα στους φιλάθλους για το ματς με την Κοπεγχάγη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την Κοπεγχάγη, στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας πως η χρήση μάσκας εντός γηπέδου είναι υποχρεωτική.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Τούμπα, να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο νωρίς για να μην υπάρξει συνωστισμός

Θυμίζουμε ότι μετά τα πρόσφατα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, θα προβλέπονται ποινές για τους συλλόγους, εφόσον δεν φορούν μάσκες οι οπαδοί στα γήπεδα.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας έως τις 19:00. Στη συνέχεια θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο για εκτυπώσεις εισιτηρίων που αγοράστηκαν on line ή παραλαβή διαρκείας.

Οι Θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 20:00. Εξασφαλίστε όσο νωρίτερα την είσοδό σας για αποφυγή συνωστισμού.

Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον Covid 19 ή βεβαίωση νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες και αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα.

H Θύρα 8 έχει διατεθεί για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Η χρήση μάσκας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X