Αθλητισμός

Εφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού-Οι συνθέσεις Γαλλίας και Αργεντινής

Στον πυρετό ενός μεγάλου τελικού (17:00) μεταξύ του αστέρα της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι και του…κομήτη της Γαλλίας Κιλιάν Μπαπέ, με καθεμιά από τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα τρίτο αστέρι.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, ολοκληρώνεται σήμερα (Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου) στον πυρετό ενός μεγάλου τελικού (17:00) μεταξύ του αστέρα της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι και του…κομήτη της Γαλλίας Κιλιάν Μπαπέ, με καθεμιά από τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα τρίτο αστέρι.

  • Αργεντινή (4-4-2): Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Έντσο, Ντε Πολ, Μακ Άλιστερ, Μέσι – Ντι Μαρία, Άλβαρες.
  • Γαλλία: (4-3-3): Γιορίς- Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ – Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν – Ντεμπελέ, Μπαπέ, Ζιρού.

«Πάρτε αυτό το αστέρι για εμάς!», εκλιπαρεί η «Le Parisien» στην πρώτη της σελίδα. Το «Star Wars» εμφανίζεται επίσης στο πρωτοσέλιδο της «La Provence» και η «Ouest-France» μιλάει για «έναν τελικό τριών αστέρων», έναν τίτλο που επέλεξε επίσης η ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca.

Με τον λαμπρό ντριμπλέρ της, η Αργεντινή μπορεί να «δώσει τέλος σε 36 χρόνια απογοήτευσης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, υπενθυμίζει η La Nacion.

Η μονομαχία με τον Μπαπέ τράβηξε την προσοχή της αργεντίνικης εφημερίδας Clarin: είναι «ο άλλος τελικός» μεταξύ «του αστέρα που είναι ήδη θρύλος εναντίον του φοβερού Μπαπέ που θέλει οπωσδήποτε να κληρονομήσει τον θρόνο του».

Ολες οι Ειδήσεις