Αθλητισμός

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Χάνεϊκατ είναι νεκρός -Φαίνεται πως αυτοκτόνησε

Νέα τροπή φαίνεται πως υπάρχει στο θρίλερ με τον θάνατο του 28χρονου παίκτη της Χίμκι Τάιλερ Χάνεϊκατ. Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες ο άτυχος παίκτης φέρεται να έχει αυτοκτονήσει.

«Ο ύποπτος φαίνεται πως δεν χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών, αλλά από το δικό του όπλο» αναφέρει η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικάνικα πρακτορεία ειδήσεων από νωρίς το πρωί, ο Αμερικανός φόργουορντ που αγωνίστηκε τη σεζόν στη Χίμκι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως η ίδια η μητέρα του Χάνεϊκατ ενημέρωσε τις Αρχές για την επιθετική συμπεριφορά του γιου της. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι, ο Χάνεϊκατ άνοιξε πυρ εναντίον τους και η Αστυνομία απάντησε. Στο τέλος εισέβαλαν οι δυνάμεις SWAT και βρήκαν νεκρό τον πρώην παίκτη της Χίμκι…

«Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή αστυνομικών σε πυροβολισμούς χθες το βράδυ, φαίνεται ότι ο ύποπτος δεν πυροβολήθηκε από το όπλο κάποιου αστυνομικού. Ο ύποπτος έχει τραυματισμούς που δείχνουν πληγή από αυτο-πυροβολισμό».

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του η Χίμκι τον αποχαιρετάει με τον δικό της. Με ανάρτηση στο Twitter η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του 28χρονου άσσου.

«Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ πέθανε. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του. Η Χίμκι εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Τάιλερ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ολες οι Ειδήσεις