Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Παλεύει ξανά για Ρόμπερτς και Άαρονς

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια για να κλείσει τον Κάλουμ Ρόμπερτς ενώ έχει κάνει επαφές με τη Νιούκαστλ για τον δανεισμό του Ρολάντο Άαρονς.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια για να κλείσει τον Κάλουμ Ρόμπερτς ενώ έχει κάνει επαφές με τη Νιούκαστλ για τον δανεισμό του Ρολάντο Άαρονς.

Φουλάρει ο Παναθηναϊκός για να “κλείσει” τις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών.

Η περίπτωση του Κάλουμ Ρόμπερτς εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός Άγγλος αρέσει στους ανθρώπους του “τριφυλλιού” που θα κάνουν την προσπάθεια για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή. Οι “πράσινοι” σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν τον Ρόμπερτς, θα κλείσουν τη μία από τις δυο θέσεις των ακραίων.

Την ίδια ώρα, όπως λένε στην Αγγλία, έχει γίνει μια πρώτη επαφή του Παναθηναϊκού με τη Νιούκαστλ για τον δανεισμό του Ρολάντο Άαρονς. Ο 23χρονος άσος από τη Τζαμάικα αγωνίζεται κι αυτός ως winger, ανήκει στη Νιούκαστλ από το 2012 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σαν δανεικός στις Βερόνα, Σλόβαν Λίμπερετς και Σέφιλντ Γουένστεϊ. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο, στο “τριφύλλι” το προσπαθούν για να πάρουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού από τις “καρακάξες”…

Ο Άαρονς, πάντως, διακρίνεται για την ταχύτητά του ενώ στο παρελθόν έχει καταφέρει να κάνει 22 συμμετοχές με τη Νιούκαστλ και έχει πετύχει 2 γκολ, το ένα από αυτά κόντρα στη Νότιγχαμ σε ματς Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει καταγωγή από την Τζαμάιακ, ωστόσο είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Αγγλίας και συγκεκριμένα την U20 με την οποία είχε 5 παρουσίες και 2 τέρματα.

Ολες οι Ειδήσεις