Γυναίκα

Αυτή είναι η νέα global ambassador του οίκου Louis Vuitton

Αυτή είναι η νέα global ambassador του οίκου Louis Vuitton
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Louis Vuitton βρήκε το πρόσωπο το οποίο θέλει να τον εκπροσωπεί το 2021 και δεν είναι άλλη από τη γνωστή τενίστρια Naomi Osaka η οποία θεωρείται μια από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη.

H γνωστή τενίστρια αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του οίκου έτσι ώστε να είναι η global ambassasdor για το 2021 χάρηκε ιδιαίτερα γιατί αγαπά πολύ τη μόδα και το συγκεκριμένο brand.

«Εκτός από το τένις, μεγάλο μου πάθος είναι η μόδα. Και δεν υπάρχει πιο iconic brand από τη Louis Vuitton. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με τον Nicolas- είναι ένας σχεδιαστής τον οποίο θαυμάζω πολύ και μοιραζόμαστε μία κοινή αγάπη για τη γιαπωνέζικη κουλτούρα και στιλ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ο ρόλος μου ως πρέσβειρα του οίκου», ανέφερε η Naomi Osaka.

Ο art director του οίκου, Nicolas Ghesquière θέλησε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε η γνωστή τενίστρια και δήλωσε:

«Η Naomi είναι μια καταπληκτική γυναίκα που αντιπροσωπεύει τη γενιά της και αποτελεί role model για όλους μας. Η καριέρα της και οι πεποιθήσεις της προσφέρουν έμπνευση. Αισθάνομαι δέος για τη Naomi, παραμένει πιστή στον εαυτό της και δεν διαπραγματεύεται τις αξίες της».

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Δείτε ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι φέρνει κάτι από… Madonna στη νέα της φωτογράφιση (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X