Διεθνή

Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι celebrities – Μην τους ψάξεις στο Google

Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι celebrities – Μην τους ψάξεις στο Google
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για 13η χρονιά, η McAfee ερεύνησε ποια διάσημα άτομα δημιουργούν τα πιο επικίνδυνα αποτελέσματα στην αναζήτηση της Google που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εκθέσουν τους θαυμαστές τους σε κακόβουλους ιστότοπους και ιούς.

Η εταιρία Cybersecurity McAfee ανακοίνωσε τα ονόματα με τους διάσημους που κρύβουν απειλές στην αναζήτηση στο διαδίκτυο και η 38χρονη, Αλέξις Μπλέντελ κατέκτησε τον τίτλο για την πιο επικίνδυνη διασημότητα του ψηφιακού κόσμου για το 2019.

Κατά την αξιολόγηση, το να αναζητά κανείς την Μπλέντελ οδηγεί σε μεγαλύτερο ποσοστό σε ιστότοπους με ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Στο Νο. 2 είναι ο παρουσιαστής James Corden, και στην 3η θέση η Sophie Turner. 4η στη λίστα είναι η ηθοποιός Anna Kendrick και ακολουθεί η Lupita Nyong’o. Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας καταλαμβάνουν οι Jimmy Fallon, Jackie Chan, Wayne, Nicki Minaj και η ηθοποιός Tessa Thompson.

Η έρευνα σκοπεύει να υπογραμμίσει τον κίνδυνο της επίσκεψης σε ύποπτους συνδέσμους. Η McAfee παροτρύνει τους χρήστες του διαδικτύου να εξετάσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με την αναζήτηση για πειρατικό περιεχόμενο και να εφαρμόζουν πάντα ενημερωμένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Συνιστά επίσης να μην κλικάρουν οι χρήσεις σε ύποπτους συνδέσμους που διαφημίζουν έντονα περιεχόμενο με τους σταρ αυτούς.

Σύμφωνα με τους ερευνητές Bledel και Turner πιθανώς έφτασαν τόσο ψηλά στη λίστα φέτος λόγω των αντίστοιχων ρόλων τους στο “The Handmaid’s Tale” και το “Game of Thrones”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X