Μπαϊράκι Αδωνι-Οργή Κυριάκου

"Παγωσαν" τα χαμόγελα ανάμεσα στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο

Οργή στον Κυριάκο και σε συνεργάτες του  προκάλεσε ο Αδωνις τη Δευτέρα το βράδυ. Ανακήρυξε υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας τον Γιώργο Πατούλη, επιλογή με την οποία διαφωνεί ο Κυριάκος και οι άμεσοι συνεργάτες του.

Λίγες μόλις ώρες μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis, σε κοπή πίτας ο αντιπρόεδρος «καπέλωσε»  των πρόεδρο.

Ο Αδωνις στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «Από το συλλαλητήριο έλειψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όμως, ήταν εκεί και μίλησε ο επόμενος Γιώργος Πατούλης».

Η αποστροφή αυτή προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες την οργή των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού ο πρόεδρος του κόμματος μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, με τις πληροφορίες να θέλουν τον κ. Πατούλη «κομμένο» για το χρίσμα του Δημάρχου.

Αδωνις «καπελώνει» Κυριάκο

Στελέχη του κόμματος έλεγαν μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρεί ο αντιπρόεδρος του κόμματος να «καπελώσει» τις επιλογές της ΝΔ, προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Η υποψηφιότητα για το δήμο της Αθήνας, θεωρείται εμβληματική και η επιλογή του υποψηφίου, όπως έλεγαν, δεν είναι αντικείμενο, κουτσομπολιού στην κοπή της πίτας οποιουδήποτε στελέχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ