Μπράβο στον Βίτσα που έβαλε στη θέση του τον Φίλη

Ο eretikos.gr θα πει ένα μπράβο στον Αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας. Ο Δημήτρης Βίτσας έβαλε στη θέση του τον Νίκο Φίλη, λέγοντας ότι οι δηλώσεις αναφορικά με τα F-16 του είναι “ένα μείγμα άγνοιας που δεν θα έπρεπε να υπάρχει- με την έννοια ότι όλη η επιχειρηματολογία είναι αυτά που έγραφαν τις πρώτες ημέρες μια σειρά εφημερίδων που μετά άρχισαν να το γυρίζουν – και δεύτερον μιας συζήτησης που είναι εύκολη”.

Επιτέλους κάποιος πρέπει να πει σε όλους αυτούς τους κυρίους του πολιτικού συστήματος και κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, που όλα τα μαχαιρώνουν όλα τα σφάζουν όταν βρίσκεται μικρόφωνο μπροστά στο στόμα τους, ότι καλό είναι να μην εκφράζουν απόψεις επί παντός του επιστητού, ιδίως όταν έχουν άγνοια του θέματος.

Οι σοβαροί πολιτικοί δεν πρέπει να μιλούν όταν δεν γνωρίζουν ένα θέμα. Δεν επιτρέπεται να εκφέρουν διάφορα τσιτάτα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Οι σοβαροί πολιτικοί οφείλουν να εκφράζουν απόψεις μόνο όταν έχουν επιστημονική γνώση του θέματος. Αλλιώς συσκοτίζουν τη δημόσια συζήτηση και στρεβλώνουν τη γνώμη που θα σχηματίσουν οι πολίτες.

Αλλά αν ψάχνουμε σοβαρούς πολιτικούς στην Ελλάδα, θα μπορέσουμε να τους βρούμε μόνο με το φανάρι του Διογένη.

Γι΄ αυτό λοιπόν μπράβο πάλι στον Δημήτρη Βίτσα που έβαλε στη θέση του τον λαλίστατο Νίκο Φίλη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ