Χωρίζουν Μουρατίδης-Παπαχαραλάμπους; Η απάντηση του ηθοποιού

Πολλές φορές τους έχουν χωρίσει και άλλες τόσες έχουν αποφασίσει να μην τοποθετηθούν καν δημόσια. Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εδώ και αρκετά χρόνια έχουν φτιάξει τη δική τους οικογένεια και ζουν ευτυχισμένοι.

Μιλώντας στο The TOC ο ηθοποιός φρόντισε να διαψεύσει τα νέα σενάρια περί χωρισμού. «Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οργιάζουν για όλους… Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (σ.σ. του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία».

«Παντελονάτη» τοποθέτηση από τον Φάνη Μουρατίδη το δίχως άλλο. Ο ηθοποιός μάλιστα φρόντισε να μιλήσει για τη δυσκολία του να δουλεύουν δύο σύντροφοι στον ίδιο χώρο.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου “μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος», εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ