Media

Χριστίνα Ορφανίδου: Η αλήθεια για το sex tape

Χριστίνα Ορφανίδου: Η αλήθεια για το sex tape
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια πολύ σκληρή αποκάλυψη χρειάστηκε να κάνει η Χριστίνα Ορφανίδου στο Big Brother. Η παίκτρια κλήθηκε να δημιουργήσει το καρδιογράφημα της ζωής της και να περιγράψει διάφορες στιγμές που τη στιγμάτισαν.

Καθώς πλησίαζε προς το 2017 ξεκίνησε να φαίνεται ότι νιώθει άβολα και τότε έκανε μια αποκάλυψη η οποία δεν ήταν εύκολη!

Η παίκτρια του Big Brother αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφος της αποφάσισε να την εκδικηθεί με έναν άκρως άνανδρο τρόπο και δημοσίευσε στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές!

Η Χριστίνα Ορφανίδου με δάκρυα στα μάτια, προσπάθησε να πει τα πράγματα όπως εκείνη τα έζησε και στα social media βρήκε πολλούς υποστηρικτές!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το 2014 συνέβησαν κάποια πολύ όμορφα πράγματα. Ερωτεύθηκα και γνώρισα στον σύντροφο ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου.

Τα 2017 ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά, βρέθηκα σε δύσκολη θέση διότι ανακάλυψα ότι είχε κάποιες παράνομες δραστηριότητες που δεν ενέκρινα και άρχισαν τα συννεφάκια.

Όταν συζείς, νιώθεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνεις πράγματα και θα δημιουργήσεις οικογένεια.

Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά αναγκάστηκα να αποφασίσω να χωρίσουμε.

Το πρόβλημα είναι ότι με τον συγκεκριμένο είχαμε προσωπικές στιγμές στα αρχεία και προσωπικά δεδομένα, τα οποία πρέπει να κρατάμε ιδιωτικά.

Το 2017 όταν γνώρισα κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο έζησα ένα τροχαίο ατύχημα, η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει και να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ ιδιωτικές στιγμές, τις διέδιδε από κινητό σε κινητό σε δικό μας περιβάλλον.

Με ξεφτίλισε, έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, έχασα τη δουλειά μου και μου χάλασε την καινούρια σχέση.

Έφτασα και να βιώσω μπούλινγκ από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Από το 2018 και μετά αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση έχασα την εμπιστοσύνη μου. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω και κινήθηκα νομικά, όμως εκείνος συνέχισε να μιλάει άσχημα», είπε η Χριστίνα Ορφανίδου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Σταμάτης Γονίδης: Έγκυος η σύζυγός του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X