Media

Χρύσα Ρώπα: Το ξέσπασμα στο «Πρωινό»

Χρύσα Ρώπα: Το ξέσπασμα στο «Πρωινό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Χρύσα Ρώπα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και καθώς μιλούσε στους παρουσιαστές για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Η γνωστή ηθοποιός είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα καθώς μιλούσε και με τον τρόπο της και τις κινήσεις έδειξε την ενόχληση της με όλα αυτά που συμβαίνουν και έχασε τη ψυχραιμία της με αποτέλεσμα να τρομάξει τους παρουσιαστές.

«Δεν έφυγε η Γη από τα πόδια μου, αλλά σταμάτησε. Περπατώ στον δρόμο και όταν βλέπω έναν κύριο με ένα παιδί, νομίζω ότι αυτός ο κύριος κακοποιεί το παιδί. Δεν είμαι σε μια ψύχραιμη κατάσταση, δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου. Ξέραμε ότι οι ηθοποιοί είναι ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι. Η θεία μου από την Καβάλα μου έλεγε πάνω από δύο είναι μεγάλο κρεβάτι. Ξέραμε ότι ζούμε σε μια συντηρητική κοινωνία, φοβική. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή άνθρωποι που βλέπουν και δεν μιλάνε; Η κοινωνία μας δεν κουκουλώνει ένα σωρό πράγματα; Οι ηθοποιοί δεν μιλούσαν, γιατί μιλούν οι δημοσιογράφοι; Ποιος ξέρει τι σημαίνει ηθοποιός; Ένας άνθρωπος που ονειρεύεται να κάνει αυτή τη δουλειά. Το θέατρο δεν είμαστε εμείς που ζούμε από αυτό, είμαστε εμείς και το κοινό.

Το κοινό που πάει και βλέπει κωμωδίες και γελάει είτε γιατί ο άλλος κατεβάζει τα βρακιά του είτε γιατί ο άλλος κοροϊδεύει τους ομοφυλόφιλους, τους κοντούς είτε γιατί ο άλλος βαράει έναν ηθοποιό. Δεν είναι κοινό αυτό; Που γελάει; Τι δεν καταλαβαίνει; Παίζεται το ξύλο στη σκηνή και το κοινό γελάει.

Αυτό που ζούμε τώρα με τον κορονοϊό, εμείς το ζούμε μια ζωή. Σαν τα μαγαζιά, εγώ είμαι το μαγαζί χρόνια. Αν δεν έχω δουλειά είναι κλειστό το μαγαζί μου. Τι θα πει είσαι μεγάλος ηθοποιός; Οι άλλοι τι είναι; Αυτοί οι μεγάλοι δεν έχουν θέατρα έχουν επιχειρήσεις. Πριν πέντε χρόνια, με απέκλεισε πέντε χρόνια από τη δουλειά με το επιχείρημα “μη την παίρνετε αυτή δεν μαθαίνει λόγια”. Δεν είναι ότι δεν μαθαίνω λόγια. Πράγματι σε μια παράσταση που έπαιζα ένα νούμερο, ήμουν σε μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου, αλλά έπρεπε να δουλέψω», είπε μέσα σε όλα η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/afMh6eTHRo0

Δείτε ακόμη: Τρομερό ράπισμα στην Τατιάνα Στεφανίδου για την αθλιότητα με τον Λιγνάδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X