Παρασκήνιο

Χυδαία επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Τσιόδρα και λοιμωξιολόγων! video

Χυδαία επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Τσιόδρα και λοιμωξιολόγων! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτοί οι… δύσμοιροι οι λοιμωξιολόγοι. Εμ η κυβέρνηση τους… γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, εμ ανακοινώνει μέτρα που εκείνοι ποτέ δεν εισηγήθηκαν, εμ «τρώνε το ξύλο» από την κοινωνία για τα μέτρα που προτείνουν, εμ βλέπουν κι έναν Άδωνι Γεωργιάδη να τους κατηγορεί δημοσίως ότι… εξυπηρετούν συμφέροντα!

Βεβαίως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι κανένας «χθεσινός». Και δεν το είπε ξεκάθαρα. Είπε ότι… ακούει πολλά κι ελπίζει να μην ισχύουν. Αλλά δεν είμαστε ούτε εμείς «χθεσινοί» και καταλαβαίνουμε πως η επίθεση αυτή του υπουργού εναντίον των λοιμωξιολόγων είναι ευθεία και σφοδρότατη!

Το απίστευτο που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε αιχμές ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων με επικεφαλής τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα δεν έδωσαν το πράσινο φως για να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής για να εξυπηρετήσουν συναδέλφους τους γιατρούς.

Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης παίρνει υπουργικά «κεφάλια» και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ήταν λάθος η απόφαση της επιτροπής που δεν επέτρεψε να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής και κατηγόρησε γιατρούς ότι κλέβουν πελάτες από τα κέντρα προκαλώντας αθέμιτο ανταγωνισμό.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ήταν ανένδοτη, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Διαφωνώ με την απόφαση των λοιμωξιολόγων ελπίζω να μην έχει συντεχνιακή λογική επειδή εξυπηρετεί τους γιατρούς, ελπίζω να μην είναι συναδελφική παραχώρηση».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X