Show Biz

Δ. Γιώτης: Θαυμάστρια ξεγυμνώθηκε μέσα στο καμαρίνι του

Δ. Γιώτης: Θαυμάστρια ξεγυμνώθηκε μέσα στο καμαρίνι του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης αποκαλύπτει για ένα extreme περιστατικό που του έχει συμβεί με θαυμάστρια του: «Ήμουν πάντα προσεκτικός. Έβλεπα την κακοτοπιά πριν έρθει.

«Ένιωσα αμηχανία. Δεν το περίμενα.»

Ο Δημήτρης Γιώτης αποκαλύπτει στον Χρήστο Τρεμούλη και στο περιοδικό Λοιπόν για ένα extreme περιστατικό που του έχει συμβεί με θαυμάστρια του.

Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχεις ζήσει στη νύχτα; Ήμουν πάντα προσεκτικός. Έβλεπα την κακοτοπιά πριν έρθει. Τώρα, το να έρθει μια θαυμάστρια και να ξεγυμνωθεί μέσα στο καμαρίνι, αυτό θεωρώ πως έχει συμβεί σε όλους τους τραγουδιστές.

Το έχεις ζήσει; Ναι. Φόραγε ένα δερμάτινο φουστάνι που μπροστά είχε φερμουάρ καθ’ όλο το μήκος του. Ήταν εύκολο. Μπαίνει στο καμαρίνι και της λέω: «Θέλετε αυτόγραφο;» Μου απαντάει: «Όχι, μπορώ να κλείσω την πόρτα;» «Κλείστε» της απαντώ. Μέχρι να γυρίσω είχε ξεκουμπώσει το φερμουάρ.

Τι έκανες; Ντράπηκα, για να πω την αλήθεια. Της είπα: «Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να σε διώξω. Σε παρακαλώ, κλείσε το φερμουάρ».Ένιωσα αμηχανία. Δεν το περίμενα. Θα μπορούσε να με προσεγγίσει με άλλον τρόπο. Αυτό της ήρθε, αυτό έκανε. Φαντάζομαι, τέτοια περιστατικά έχουν ζήσει όλοι οι τραγουδιστές.

Υπήρξες υπερσεξουαλικός στη ζωή σου; Υπήρχαν περίοδοι που είχες εξαιρετικά πλούσια ερωτική ζωή;

Σιγά! Δεν είμαι και ο Σπαλιάρας. Βέβαια, το σεξ κατέχει μεγάλο μέρος της ζωής μου. Δεν ζω χωρίς αυτό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X