Διεθνή

Οι ζωντανοί νεκροί της λεωφόρου Κένσινγκτον (βίντεο) – Όταν η χρήση ναρκωτικών αποκτά διαστάσεις επιδημίας

Οι ζωντανοί νεκροί της λεωφόρου Κένσινγκτον (βίντεο) – Όταν η χρήση ναρκωτικών αποκτά διαστάσεις επιδημίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η λεωφόρος Κένσιγνκτον στη Φιλαδέλφεια δεν σφύζει από ζωή. Πέριξ της υπάρχουν μόνο αχαρτογράφητες ψυχές που λιώνουν χωρίς ελπίδα κάνοντας χρήση, δημόσια, συνθετικών ναρκωτικών. Το βίντεο “Streets of Philadelphia, Kensington Ave Story, “Highlight” For the month of August” παρουσιάζει το παρόν χιλιάδων εξαρτημένων ανθρώπων που περπατούν σε τοξικές πιάτσες ψάχνοντας φτηνές δόσεις να φτιαχτούν. Εικόνα από το μέλλον; Ή ακτινογραφία ενός παρόντος που δε θέλουμε να δούμε;

Οι μοντέρνοι απόκληροι είναι κυριολεκτικά εκτεθειμένοι σε κάθε μορφής και ποιότητας ασθένεια. Κάποιοι θυμίζουν ζωντανά ζόμπι. Κάποιοι άλλοι απλώς αγωνιούν για το πώς θα φτιαχτούν. Η αστυνομία είναι φυσικά παρούσα στο γεγονός. Δεν κάνει κάτι. Δεν θέλει; Δεν μπορεί; Το βίντεο διάρκειας 44 λεπτών και 45 δευτερολέπτων δεν έχει μουσική. Σάουντράκ της είναι κορναρίσματα και φωνές ανθρώπων. Σε αυτό το βίντεο ή να το πούμε ταινία μικρού μήκους (;)  δεν υπάρχει, δε χρειάζεται άλλωστε, σενάριο. Μια κάμερα σε ένα αυτοκίνητο απλά καταγράφει ένα νεκρό λάιφ-στόρι ανθρώπων χωρίς ζωή.

Όπως επισημαίνεται στο κείμενο που συνοδεύει στο βίντεο, οι αρχές της Φιλαδέλφειας απλώς έχουν ορίσει τη συγκεκριμένη περιοχή ως ανεξάρτητη ζώνη από την υπόλοιπη πολιτεία. Στη λεωφόρο Κένσινγκτον η επιδημία των οπιούχων είναι ανεξέλεγκτη. Στη Φιλαδέλφια οι θάνατοι από ναρκωτικά αυξήθηκαν κατά 50% στο διάστημα από το 2013 – 2015.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X