Διεθνή

Σεισμός στην Τουρκία: Τα μάτια των παιδιών κάτω από τα ερείπια (vid)

Σεισμός στην Τουρκία: Τα μάτια των παιδιών κάτω από τα ερείπια (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σεισμός στην Τουρκία: Εικόνες που συγκλονίζουν αλλά δίνουν ελπίδα για την ανεύρεση επιζώντων κάτω από ερείπια των κτιρίων σε Τουρκία και Συρία μετά τον φονικό σεισμό με χιλιάδες νεκρούς και εγκλωβισμένους.
Δύο που εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν ζωντανά μέσα από τα ερείπια στην Τουρκία, όπου οι διασώστες δίνουν τιτάνιο αγώνα για την ανεύρεση επιζώντων.

Εχθρός των χιλιάδων διασωστών που δίνουν τη μάχη, σκάβοντας κυριολεκτικά μέσα στα χαλάσματα για να εντοπίσουν επιζώντες είναι εκτός από τον χρόνο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς βρέχει και χιονίζει. Οι συνεχείς μετασεισμοί εξάλλου κάνουν το έργο τους ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

https://twitter.com/KhiradMalick/status/1622827282892218368

 Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια από τους Μητροπολίτες της Θράκης

Κάνουμε έκκληση και ζητούμε την αρωγή όσων χριστιανών μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένων νερών και φαρμάκων, τα οποία θα στείλουμε στις πληγείσες περιοχές για την ανακούφιση των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια και συγκέντρωση όσων απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνουν οι Μητροπολίτες της Θράκης, με αφορμή τον φοβερό και πολύνεκρο σεισμό που έπληξε τη γειτονική Τουρκία.

ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ο Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
Ο Ξάνθης και Περιθεωρίου ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
Ο Αλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ
Ο Μαρωνείας και Κομοτηνής ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X