Δικαστήρια για την Φαίη Σκορδά: Ποιος κατέθεσε αγωγή εναντίον της;

Ο ορισμός του ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι στο πρόσωπο ενός δικηγόρου. Έξι μήνες μετά από όσα είχαν συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Φαίης Σκορδά!

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι που μας πέρασε ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης λόγω των προκλητικών αναρτήσεων για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά. Στη συνέχεια ακολούθησαν άφθονα υβριστικά σχόλια σε social media και μέσα ενημέρωσης. Όταν μάλιστα εκείνος επιτέθηκε στην Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα της Κατερίνας Καινούργιου, εκείνη τον είχε κλείσει κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Όταν δε η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε για όσα είπε, είχε δηλώσει: «Ας μου κάνει και δέκα μηνύσεις». Έξι μήνες λοιπόν αργότερα, ο κ. Καρατσιώλης «ξαναχτύπησε» και μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook έκανε γνωστό πως κατέθεσε αγωγή κατά της παρουσιάστριας.

«Έφτασε η ώρα λοιπόν που θα κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, η μόνη αρμόδια εν τέλεια ποια είναι τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και αν δύναται ο κάθε παρουσιαστής και το επιτελείο αυτού να αναφέρονται ελαφρά τη καρδία και χωρίς την παραμικρή συστολή με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο ενός απλού πολίτη, ενός απλού δικηγόρου και εν προκειμένω εμού του ιδίου, επειδή διεφώνησαν με μία γενικόλογη και χιουμοριστική μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο, στον δημοφιλή κοινωνικό ιστότοπο του Facebook», συνεχίζει ο ίδιος, προσθέτοντας πως «υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ