Δολοφονία εφοριακού: Γιατί ο δικηγόρος-βουλευτής είχε επισκεφτεί τη ΔΟΥ που εργαζόταν η Δώρα

Το σίριαλ με τα υπομνήματα του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη συνεχίζεται. Επίσης, μαρτυρίες έρχονται στο φως. Μία τελευταία κάνει λόγο για επίσκεψη του δικηγόρου-βουλευτή, που ο Σοροπίδης υποδεικνύει ως ηθικό αυτουργό, στη ΔΟΥ που εργαζόταν η άτυχη εφοριακός, όμως πήγε σε κάποιον άλλο ελεγκτή.

«Ο δικηγόρος… είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτική, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε πως «η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές».

Σημειώνεται πως προ ημερών, ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, με θύμα τη νεαρή εφοριακό, είχε στείλει ένα νέο υπόμνημα, στο οποίο ανέφερε ότι εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά ενώ δύο άλλοι άνδρες ο «Χάρης» και ο «Ψηλός» με εντολή του «Αφεντικού» την εκτέλεσαν γιατί «τους είχε κάνει ζημιά».

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι το «Αφεντικό» είναι μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής. Ο άνδρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή με το όνομα του δικηγόρου-βουλευτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ