Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη : θρίλερ με δύο νέες ανατροπές

Ειρήνη Λαγούδη

Δύο νέες ανατροπές είχαμε τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη.

Πρώτη ανατροπή: Το κινητό της. Ξαφνικά ενεργοποιήθηκε το viber.

Δεύτερη ανατροπή : Ο αδελφός της μιλάει για στήσιμο δολοφονίας από κάποιους για να ενοχοποιηθεί ένα άλλο άτομο.

Η Ειρήνη Λαγούδη πάλεψε άγρια με τους δολοφόνους της

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Σύμφωνα με τον  Βασίλη Ταουξή το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», λέει ο κ. Ταουξής στο STAR. Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την 44χρονη και θεωρητικά είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής ενεργοποίηση το Viber. Είναι ο άνθρωπος – κλειδί που μπορεί να λύσει το γρίφο του θανάτου της 44χρονης μητέρας.

Για τη δεύτερη ανατροπή ο αδελφός της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη εξομολογείται: «Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς».

Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια της Ειρήνης

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο Facebook. Υπήρξε ανάρτηση, που προβληματίζει την οικογένεια, αλλά και τις αστυνομικές αρχές. Εντύπωση προκαλεί εδώ και λίγες ώρες μια ανάρτηση που ανέβηκε στο Facebook και συγκεκριμένα στη σελίδα «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Η ανάρτηση γράφει: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Αρχές».

Την ανάρτηση αυτή διαψεύδει η Ασφάλεια Αγρινίου, όπου όμως  έχουν εμφανιστεί και καταθέτουν ήδη νέοι μάρτυρες.

Πάντως, η ανάρτηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας. Ετοιμάζουν μηνύσεις και για άλλα σχόλια που γίνονται στην ίδια σελίδα.

Η όλη κατάσταση που εξελίσσεται σε θρίλερ με συνεχείς εναλλαγές έχει οδηγήσει τον Βασίλη Ταουξή να τονίσει ότι «έχουμε να δούμε πολλά ακόμη, γιατί υπάρχουν και παράμετροι που έχουν κρατηθεί στην άκρη, δεν τις έχουμε αναφέρει καν».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ