Media

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015»

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή της στο facebook η Δώρα Χρυσικού καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς όπως γράφει έχει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πως δεν ήταν στο νησί.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού.

Διονύσης Παναγιωτάκης: Αφού ήμουν μαζί του στην Ιθάκη

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, γνωστός θεατρικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Action 24, απαντώντας νωρίτερα σε σχόλιο στο προφίλ του στο facebook αναφέρθηκε στην κατάθεσή του στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ώστε μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί με την σύζυγό σας την Ελένη Κουρκουλα σήμερα κύριε Παναγιωτάκη ε; Έναν τέτοιον άνθρωπο, αν δε θέλει κανείς να τον υποστηρίξει, ακόμα κι αν μπορεί, δεν το κάνει. Τον αφήνει μόνο του. Αν θέλει όμως να τον υποστηρίξει, τον υποστηρίζει ακόμα και με ψέματα. Ντροπή σας».

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός απάντησε:

Με αφορμή σχόλιο σε ανάρτηση μου (ΦΩΤΟ ), έχω να πω
Περνάμε ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.
Καλέστηκα να δηλώσω εάν 8 Αυγούστου 2015 ήμουν με τον Λιγνάδη στην Ιθάκη και δηλώνω ΝΑΙ ήμουν.
Δεν είμαι από αυτούς που διαμορφώνω τι θα λέω ανάλογα με τις συγκυρίες.
Οποίος ξέρει κάτι πρέπει να το καταθέσει. Τώρα ήρθε η στιγμή!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X