Γυναίκα

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη της συλλογή κοσμημάτων

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη της συλλογή κοσμημάτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να λανσάρει τη δική της συλλογή κοσμημάτων και τα νέα κυκλοφόρησαν μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram. Εξάλλου, έτσι της αρέσει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο θέλησε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και είναι γνωστό πως αγαπά τη μόδα και τον κόσμο του beauty. Πριν από λίγο καιρό μας ανακοίνωσε τη σειρά που ετοιμάζει και πλέον μας τη δείχνει μέσω ενός video.

Δείτε τη συλλογή που δημιούργησε η Δούκισσα Νομικού:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτή είναι η πρώτη συλλογή κοσμημάτων που δημιούργησα για όλες τις γυναίκες που αγαπώ ❤️ Έχει το όνομα “The Love Collection” και είναι εμπνευσμένη από μια καρδιά που έχει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή μου🙏🏻 Αυτή η καρδιά έχει κλειδώσει μέσα της τα αρχικά των ονομάτων μας με τον Δημήτρη και σχεδιάστηκε για την ημέρα του γάμου μας. Είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της ζωής μου και θέλω να την αφιερώσω στη δική μας αγάπη 🌟 Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το eshop www.doukissanomikou.com για να μπορείτε να τα αποκτήσετε❤️ Περιμένω τα σχόλια σας! Ποιο σας αρέσει περισσότερο; #TheLoveCollection #doukissanomikou #doukissanomikoucollection #spreadthelove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X