Η Drama Queen Βάνα Μπάρμπα: Δηλώσεις για το τροχαίο από το κρεβάτι του πόνου

Πριν λίγες ημέρες η Βάνα Μπάρμπα βίωσε δύσκολες στιγμές, καθώς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος. Οδηγώντας το αμάξι της συγκρούστηκε με άλλο όχημα και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έκτοτε έχει δώσει ήδη δύο συνεντεύξεις με αποκορύφωμα τη σημερινή. Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» του Star, είδαμε το Γιάννη Πουλόπουλο να επισκέπτεται την ηθοποιό στο… κρεβάτι του πόνου.

Σοβαρό τροχαίο για τη Βάνα Μπάρμπα: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το σούπερ της εκπομπής, η Βάνα υποδέχτηκε το δημοσιογράφο μόλις μία  ημέρα μετά το τροχαίο που είχε. Το πλάνο, απλά άψογα σκηνοθετημένο με την ηθοποιό να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και να δείχνει πόσο πονά. Highlight σίγουρα οι πατερίτσες στο πλάι, ώστε να καταλάβει ο τηλεθεατής πως η πρωταγωνίστρια δυσκολεύεται να περπατήσει, καθώς και τα αναβράζοντα αναλγητικά γνωστής εταιρείας.

Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο οπτικό.  Όλα όσα λέει η Βάνα Μπάρμπα με σκοπό να προειδοποιήσει το κοινό και να περιγράψει τα όσα βίωσε έχουν ακριβώς τον ίδιο, ενώ παράλληλα δεν λείπουν οι στιγμές που δείχνει να χάνει τα λόγια της, ενδεικτικό του σοκ της.

«Επιτρέπω να γίνει αυτό το γύρισμα εδώ. Μέσα από αυτό που μου συνέβη θέλω να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλο τον κόσμο. Αυτό που πέρασα εγώ μου έδωσε ένα μάθημα. Πρώτα από όλα η ευθύνη ήταν δική μου», τονίζει μεταξύ άλλων.

Σεβόμαστε τις δύσκολες ώρες που έζησε και πράγματι όσα πέρασε ήταν επικίνδυνα. Παρόλα αυτά δεν θα ήταν απαραίτητη τέτοιου είδους προβολή όσων συνέβησαν προ ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ