Εγκλημα πάθους η στυγερή δολοφονία 43χρονου στου Ρέντη

Στυγερή δολοφονία 43χρονου άνδρα στου Ρέντη, που οι αστυνομικοί το χαρακτηρίζουν ως έγκλημα πάθους με παράλληλο συναίσθημα μίσους.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε
το Σάββατο σφαγμένος μέσα στο σπίτι του. Ο δολοφόνος του κατάφερε πάνω από 20 μαχαιριές, πολλές από τις οποίες ενώ το θύμα ήταν ήδη νεκρό. Αυτό κατά τους αστυνομικούς δείχνει πως ο δολοφόνος είχε μίσος και πάθος εναντίον του.

Ο 43χρονος, όπως όλα δείχνουν, άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στο δολοφόνο του. Και μάλιστα ο δράστης τον βρήκε στην κυριολεξία στον ύπνο, αφού το έγκλημα διαπράχθηκε 2 με 3 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Για το λόγο αυτό, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, φορώντας μόνο το εσώρουχο του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από την εξερεύνηση του διαμερίσματος κατέληξαν στο συμπέρασμα πως θύμα και δράστης πάλεψαν, πριν ο τελευταίος καταφέρει απανωτές μαχαιριές στο θώρακα και το κεφάλι του άτυχου άνδρα, ο οποίος ποτέ δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία για το παραμικρό.

Τον 43χρονο, ο οποίος είναι οδηγός σε εταιρεία με λάδια, βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πατριός του, ο οποίος ανησύχησε, καθώς δεν απαντούσε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις που του έκανε.

Πλέον, οι έρευνες κινούνται στο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα στοιχείο στα χέρια τους.
Ωστόσο, πολύ σύντομα είναι δυνατόν να προκύψουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη, καθώς δίπλα στο θύμα βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε προκειμένου να κατακρεουργήσει τον 43χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ