Κοινωνία

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τους παρακαλέσαμε να μην μας σκοτώσουν

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τους παρακαλέσαμε να μην μας σκοτώσουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει ο ο 32χρονος πιλότος που είδε του άγριους εγκληματίες να σκοτώνουν την 20χρονη γυναίκα του στα Γλυκά Νερά. Τους δώσαμε τα λεφτά και τους ζητήσαμε να μην μας σκοτώσουν, λέει συντετριμμένος.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, που στραγγαλίστηκε δίπλα από το μωρό της και μπροστά στα μάτια του έντρομου συζύγου της που ήταν δεμένος σε καρέκλα, εξαπολύουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσφατη αγοραπωλησία οικοπέδου και τα χρήματα από την προσωπική αυτή συναλλαγή, φαίνεται πως ήταν ο λόγος που προτιμήθηκε το «χτύπημα» στο συγκεκριμένο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά οικοπέδου και κράτησαν τα χρήματα τα χρήματα στο σπίτι, καθώς τα ήθελαν και για άλλα διαδικαστικά θέματα το άμεσο επόμενο διάστημα.

Το ποσό της συναλλαγής ανέρχεται σε περίπου 10.000 ευρώ, στο υπόγειο του σπιτιού, μέσα σε ένα παιδικό παιχνίδι και στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει όσοι γνώριζαν για την κίνηση της οικογένειας, όπως μετέδωσε το STAR.

Δηλαδή, αν πρόκειται για εργαζόμενους στο σπίτι που είχαν ενημερώσει τους δράστες ή αν τους παρακολουθούσαν και την είδαν την ανάληψη από το ΑΤΜ, γνωρίζοντας για την αγοραπωλησία.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, ο 32χρονος πιλότος, εμφανίστηκε ράκος μπροστά στις κάμερες, στα πρώτα του λόγια στο σπίτι του.

Πήγε στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα, ενώ ήταν συντετριμμένος στις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» είπε ο άνδρας.

Νωρίτερα, στην πρώτη του κατάθεσε στους αστυνομικούς, ο πιλότος ανέφερε πως είδε ξαφνικά μπροστά τους τρεις άνδρες με κουκούλες full face και τον τρίτο με περιλαίμιο μέχρι τη μύτη.

«Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια ”που είναι τα λεφτά ρε”.

Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες» ανέφερε ο τραγικός άνδρας.

Στη συνέχεια περιγράφει τον εφιάλτη του, λέγοντας πως άκουγε τη γυναίκα του να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια ενώ το μωρό έκλαιγε.

«Η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» επισημαίνει στην ανατριχιαστική του περιγραφή.

Οι δολοφόνοι της 20χρονης επικηρύχθηκαν και όποιος συμβάλλει στη σύλληψή τους θα λάβει αμοιβή 300.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στη ΚΥΑ: «επικηρύχθηκε η χρηματική αμοιβή 300.000€, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δολοφόνων της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Φυσικά, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία για να βοηθήσουν το έργο των αρχών, θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Οι αδίστακτοι δολοφόνοι μπούκαραν στη μονοκατοικία της οικογένειας του 32χρονου πιλότου ελικοπτέρων από ένα παράθυρο του υπογείου.

Αμέσως έβαλαν το φρικιαστικό σχέδιο τους μπροστά σκοτώνοντας τον σκύλο της οικογένειας με το λουρί του.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα και με την απειλή όπλων έδεσαν τον 32χρονο σε μία καρέκλα.

Ύστερα άρχισαν να απειλούν τόσο τον άντρα όσο και την 20χρονη γυναίκα για να μάθουν πού είναι κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Όπως προκύπτει από την κατάθεση του 32χρονου, η σύζυγός του φώναζε συνεχώς για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε έναν από τους αδίστακτους ληστές ο οποίος την έπνιξε με την μπλούζα που φορούσε, μπροστά στα αθώα μάτια του μωρού αλλά και του έντρομου συζύγου της.

Ο 32χρονος πιλότος κατάφερε δύο ώρες αργότερα να φτάσει το τηλέφωνο και να ειδοποιήσει τις Αρχές με τη μύτη του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X