Media

Είναι γεγονός. Χάρη στη σειρά «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ επιστρέφει στην τηλεόραση σημαντική ηθοποιός

Είναι γεγονός. Χάρη στη σειρά «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ επιστρέφει στην τηλεόραση σημαντική ηθοποιός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την σειρά «Αγάπη παράνομη» που ετοιμάζουν για την ΕΡΤ η Ελένη Ζιώγα και ο Νίκος Κουτελιδάκης (σεναριο- σκηνοθεσία) ως eretikos, σας ενημέρωσα χθες Δευτέρα. Στην ΕΡΤ και στην παραγωγή δεν κρύβουν τη χαρά τους επειδή η πρώτη ηθοποιός που έκλεισε να εμφανιστεί στη μίνι σειρά εποχής είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Μετά από πολύχρονη απουσία από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η σπουδαία ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά της ΕΡΤ που βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη, και μεταφέρει με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη μια αγάπη παράφορη, μια αγάπη παράνομη. Η τελευταία της συμμΕτοχή σε σειρά – εκτός των γκεστ – ήταν με την «Τελευταία Παράσταση» για τη ζωή της Ελλης Λαμπέτη τη σεζόν 2006 -2007.

Το διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη

Το πλαίσιο πλοκής της σειράς

Τα μυστικά που δεν ομολογούμε ούτε οι ίδιοι στον εαυτό μας είναι τα πιο επικίνδυνα. Γιατί συνήθως αποκαλύπτονται μόνο όταν είναι αργά, μόνο μέσα από κάποιες ακατανόητες δράσεις μας, που καταστρέφουν στο πέρασμά τους τα πάντα.

Ο Στάθης, 45 ετών με γιο της παντρειάς, δεν έχει ομολογήσει στον εαυτό του ότι στη θέα και μόνο της 20χρονης Χρυσαυγής χάνει τα λογικά του. Η γυναίκα του Στάθη δεν έχει ομολογήσει στον εαυτό της ότι το έχει καταλάβει αυτό. Και κάπως έτσι, κάτω από μυστικά πρόχειρα κουκουλωμένα, ο Στάθης πιέζει τον γιο του να παντρευτεί τη Χρυσαυγή. Βάζει «το έγκλημα που δεν έχει ακόμα συμβεί» μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Αθώοι και ένοχοι, όλοι μαζί σε ένα σπίτι, θα ζήσουν την τιμωρία μιας πατριαρχικής κοινωνίας, θα πολεμήσουν με τους δαίμονές τους, θα χάσουν όποια ιδέα είχαν μέχρι τώρα για την αξιοπρέπειά τους. Ο έρωτας και το έγκλημα απέχει μια απόφαση μακριά. Και οι ήρωες εδώ παίρνουν τη μία λάθος απόφαση μετά την άλλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X