Κοινωνία

Έκρηξη τώρα στα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών στη Βάρη – Αναφορές για τραυματίες

Έκρηξη τώρα στα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών στη Βάρη – Αναφορές για τραυματίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Βάρη, σε γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών, από την οποία τραυματίστηκε ένα άτομο.

Ειδικότερα, η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της εταιρεία πετρελαιοειδών στην οδό Καποδιστρίου, πλησίον της λεωφόρου Ευελπίδων (πρώην λεωφ. Βάρης-Κορωπίου).

Σύμφωνα  με πληροφορίες του eretikos.gr τα γραφεία στη Βάρη που έγινε η έκρηξη ανήκουν στην εταιρία Revoil.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές o εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο σημείο, εξερράγη λίγο μετά τις 22:30.

Στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ,, ενώ για την ώρα δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα όμως με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας που τραυματίστηκε από την έκρηξη ήταν ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής.

Όμως με τις νεότερες πληροφορίες ο τραυματίας πιθανότατα να είναι εργαζόμενος στην εταιρεία ή έχει άλλη ιδιότητα.

Την έρευνα για την έκρηξη και τους δράστες της ενέργειας έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

Επίσης, προς ώρας, την ευθύνη δεν την έχει αναλάβει καμία οργάνωση.

Η έκρηξη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας προκλήθηκε από μασούρι με δυναμίτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία Βάρης – Βούλας οι ζημιές είναι στον προαύλιο χώρο, ο τραυματίας διακομίζεται στο Ασκληπιείο Βούλας και δεν έχει προκληθεί φωτιά.

Η Revoil αγοράστηκε το 1995 από τον Ευάγγελο Ρούσσο και είναι όμιλος με τζίρο πάνω από 700 εκ., δίκτυο 550 πρατηρίων και ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Aσπρόπυργο και Xίο.

Στη Βάρη είναι τα κεντρικά της γραφεία.

Η Revoil

Η REVOIL είναι 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, με μερίδιο αγοράς 10% (με στοιχεία Δεκεμβρίου 2013) . Η Εταιρεία έχει ιδιαίτερα θετική πορεία και διατηρεί φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους πρατηριούχους του δικτύου της. Η RΕVOIL πουλάει καύσιμα και λιπαντικά στο δίκτυο των πρατηρίων της, το οποίο αποτελείται από 532 πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων.

Το δίκτυο πρατηρίων REVOIL αναπτύσσεται δυναμικά με οδηγό πάντοτε την ποιότητα, τις φιλικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση.

Η REVOIL από τις αρχές του 2005 διατηρεί συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σκοπό τον έλεγχο και την πιστοποίηση της άριστης ποιότητας των καυσίμων που διαθέτει από τα πρατήρια και τις εγκαταστάσεις της.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη του καταναλωτή για τη διασφάλιση Ποιοτικών Καυσίμων σε Ανταγωνιστικές Τιμές και χωρίς απώλεια στην Ποσότητα, ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΤΑΞΕ την 1η Φεβρουαρίου 2008 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί με το Ε.Μ.Π. -ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ- στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.

Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X