Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Ο υπουργός Άμυνας ενημέρωσε στο ΥΠΕΘΑ τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους για την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην οποία αναμένεται να λάβουν πρόσκληση ένταξης τα Σκόπια.

Η συνέντευξη πραγματοποιείται με φόντο την απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας, που πυροδότησε εκ νέου τη σεναριολογία.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, η απουσία του οφειλόταν στο βεβαρημένο πρόγραμμά του δεν του επέτρεπε να φύγει από το γραφείο του κόμματός του και να παρευρεθεί στο υπουργικό συμβούλιο, λόγω «κρίσιμων τηλεφωνικών συνομιλιών».

Ενώ τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε χωρίς δημοψήφισμα ή εκλογές να έρθει η συμφωνία για ψήφιση στη Βουλή» αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια.

«Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την έγκριση του λαού. Ο λαός θα αποφασίσει, εκτός αν υπάρχουν 180 βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Την ίδια ώρα, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την απουσία του κυβερνητικού εταίρου του, καθώς οι δυο τους είχαν μιλήσει πριν από την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου.

Ομιλία Πάνου Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ