Media

Έλενα Ράπτη: «Λιώνει» από έρωτα! «Φύλακας άγγελός μου ο Κίμων»! video

Έλενα Ράπτη: «Λιώνει» από έρωτα! «Φύλακας άγγελός μου ο Κίμων»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, μίλησε για τον μυστικό της γάμο με τον Κίμωνα Μπάλλα.

Έλενα Ράπτη πριν από λίγους μήνες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, κρατώντας το μυστήριο μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η βουλευτής της ΝΔ μιλά πρώτη φορά για τον σύζυγό της τον οποίο και αποκαλεί «φύλακα άγγελο», αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Λιώνει!…

«Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε», τόνισε.

Όλγα Τρέμη: Πότε αναμένεται να ξεκινήσει η εκπομπή της στην ΕΡΤ;

«Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά στο όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο «φύλακας άγγελός» μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ράπτη.

Για τη μητρότητα και την πιθανότητα να κάνει παιδιά, η Έλενα Ράπτη είπε: «Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά…», ενώ για τον σύζυγό της ανέφερε ακόμα πως «Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει».

Δείτε όσα είπε η Έλενα Ράπτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X