Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μίλησε με τη Γιάννα Τερζή μετά τον ημιτελικό

Μοναδικές αποκαλύψεις από την Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη που έδωσε στο People μετά τη δεύτερη θέση στον τελικό της Eurovision. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο κατάφερε να κερδίσει όσο λίγοι το κοινό του διαγωνισμού.

Πολλά γράφτηκαν όμως το περασμένο διάστημα για τις σχέσεις της με τη Γιάννα Τερζή. Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες;

Η Φουρέιρα για τον αποκλεισμό της Ελλάδας: «Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα» (vid)

«Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Στήριξα τη Γιάννα από την πρώτη στιγμή. Όταν διαβάζαμε τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν να μην έχουμε καλές σχέσεις, γελούσαμε και εγώ κι εκείνη. Απλά μέναμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία, σαράντα λεπτά απόσταση. Εκείνη τη βραδιά, οι χώρες που αποκλείστηκαν έφυγαν κατευθείαν. Οι υπόλοιπες ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και μετά έγιναν συνεντεύξεις Τύπου, με αποτέλεσμα να φτάσω στο δωμάτιό μου στις 03.00 το πρωί. Σκέψου πως σε λίγες ώρες είχα πάλι πρόβα! Εκείνη την ημέρα δεν είδα καθόλου τη Γιάννα, αλλά μιλήσαμε την επομένη. Σαφώς και ήταν στενοχωρημένη και την εμψύχωσα λέγοντάς της πως όλα είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος αγάπησε τη Γιάννα και τη στήριξε. Δεν σημαίνει και τίποτα αν δεν πας στον τελικό ενός διαγωνισμού. Το τραγούδι της Γιάννας το λατρεύει όλος ο κόσμος», σημείωσε στο περιοδικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ