Ελευθερία Αγραφιώτου: Το DNA που βρέθηκε στα νύχια της δείχνει τον δολοφόνο!

Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς βρέθηκε πολύτιμο στοιχείο, που στο μέλλον είναι δυνατόν να δείξει με απόλυτη βεβαιότητα το δράστη!

Η Αγραφιώτου δολοφονήθηκε άγρια στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι. Δύο χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα της 69χρονη ο δράστης παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

Όπως αναφέρει η Espresso, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς εργαστηριακές έρευνες, έχουν στα χέρια τους ένα ορφανό γενετικό τύπο, δηλαδή DNA.

Το DNA βρέθηκε στα νύχια της 69χρονης και εκτιμάται πως ανήκει στον δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η 69χρονη βρήκε φριχτό θάνατο στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, ενώ αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της εγκληματικής πράξης, προσπαθώντας να ξεφύγει.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι τρεις ληστές που είχαν γίνει ο τρόμος της Κορίνθου (pics)

Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είχαν βρει στο σημείο του εγκλήματος, ίχνη από τη δολοφονική καταδίωξη της γυναίκας, αλλά και της μάχης που προηγήθηκε μεταξύ θύτη και θύματος.

Κατά συνέπεια θεωρείται απόλυτα φυσικό να υπάρχουν ιστοί στα νύχια της από το δέρμα του δολοφόνου. Λόγω του ότι το πτώμα τις άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί ένα μήνα μετά τη δολοφονία της και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, πολλά από τα στοιχεία, όπως αποτυπώματα και DNA είχαν «καεί» από τα σωματικά υγρά της 69χρονης.

Επιμέλεια: Γιάννης Κοσμίδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ