Ελλάδα

Πρόταση έκπληξη στον Αυτιά για την Ευρωβουλή

Πρόταση για να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο τη Ένωσης Κεντρώων δέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βασίλης Λεβέντης έσπευσε να εκμεταλλευτεί την συγκυρία,  καθώς ο δημοσιογράφος τα έσπασε όπως είναι γνωστό με την ΝΔ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον άφησε εκτός ψηφοδελτίου, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος στον οποίο είχε προτείνει να γίνει ευρωβουλευτής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων   θεώρησε, ότι εάν ο Γιώργος Αυτιας δεχόταν την πρόταση, θα ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη  για το κόμμα του, καθώς ο δημοσιογράφος  έχει μετρηθεί σε δημοσκοπήσεις από την ΝΔ, οι οποίες τον εμφάνισαν μακράν πρώτο. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίου,  καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τους άλλους συνυποψηφίους του .

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν δέχθηκα την πρόταση, καθώς πολιτικά έχει τοποθετηθεί με την ΝΔ και η μεταπήδηση του σε άλλο κόμμα  μόνο για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής θα τον αδικούσε .

Η αλήθεια πάντως είναι ότι  και θα έβγαινε και θα ανέβαζε  τα ποσοστά του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη…

Ολες οι Ειδήσεις