Ελλάδα

Το τελευταίο κατόρθωμα της Νίκης Κεραμέως

Το τελευταίο κατόρθωμα της κυβέρνησης ήρθε από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και μάλιστα με αφορμή την 28 η Οκτωβρίου και το μήνυμα που έστειλε σε καθηγητές και μαθητές.

Στην ανακοίνωση υπάρχουν λέξεις όπως ο «λαϊκισμός», η «αυταπάρνηση», η «αποξένωση»,  και απουσιάζει παντελώς  ο όρος «φασισμός», εναντίον του οποίου πολέμησε ο ελληνικός λαός αποκρούοντας την ιταλική επίθεση και δίνοντας στη συνέχεια θαρραλέο αγώνα κόντρα στους Γερμανούς.

Παράλληλα  στην ανακοίνωση υπάρχει μία κραυγαλέα ιστορική ανακρίβεια η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης .  «Στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η ιταλική επίθεση προς την Ελλάδα» σημειώνεται στο μήνυμα της υπουργού  ξεχνώντας προφανώς η Νίκη Κεραμέως  ότι  ο πόλεμος είχε αρχίσει 13 μήνες νωρίτερα, την 1η Σεπτεμβρίου του 1939, με την εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία -και την άμεση κήρυξη πολέμου στη Γερμανία από τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Λέτε η κυρία Κεραμέως να έχει την πολύ μεγάλη φιλοδοξία να ξαναγράψει την ιστορία; Σε τούτο τον μάταιο κόσμο τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε…

Ο Προβοκάτορας

Αδωνι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται…

Ολες οι Ειδήσεις