Media

Εμφύλιος δύο γυναικών στο Mega του Μαρινάκη

Εμφύλιος δύο γυναικών στο Mega του Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν ακόμα ξεκινήσει να εκπέμπει το Mega άρχισαν οι τριγμοί και οι εμφύλιες διαμάχες. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, οι οποίες θα έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο κανάλι το οποίο αναμένεται να εκπέμψει (εκτός απροόπτου ασφαλώς γιατί η έναρξη αναβλήθηκε πολλές φορές) στις 17 Φεβρουαρίου.

Το enimerosi24.gr “τρύπωσε”  στο εσωτερικό του Mega και πληροφορήθηκε ότι ξεκίνησε μάχη για την καρέκλα της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων παρότι υποτίθεται είχαν ληφθεί αποφάσεις και η Δώρα Αναγνωστοπούλου προερχόμενη από την ΕΡΤ είχε αναλάβει το ρόλο.

Επίσης είχε ανατεθεί στη Ράνια Τζίμα (πρώην Alpha και Mega) η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Ομως στο Mega γύρω από τις δύο γυναίκες συσπειρώθηκαν δύο αντίπαλες ομάδες. Και όπως λένε ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε ανεξάρτητα από τις προθέσεις των δυο γυναικών, που σημαίνει πως αν η πληροφορία είναι ακριβής, τα “στρατ’οπεδα”  έχουν κι΄ άλλους λόγους δημιουργίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι υποστηρικτές της Ράνιας Τζίμα  είναι περισσότεροι αριθμητικά από ό,τι της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι είναι ισχυρότεροι μέσα και έξω από τον όμιλο, με αποτέλεσμα να ασκούν απευθείας επιρροή στον πρόεδρο του καναλιού. Στα επιχειρήματα τους είναι ο δυναμισμός της δημοσιογράφου και κυρίως η γνώση των πολιτικών θεμάτων που την καθιστούν πιο πειστική στα δοκιμαστικά μπροστά στο φακό. Για αυτό και στα χείλη των υποστηρικτών της βρίσκεται η λέξη «προσωρινή» (εννοώντας ότι η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι μια προσωρινή λύση).

Ομως, στη χώρα μας ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X