Εντοπίστηκε η μητέρα που άρπαξε το βρέφος της από το Παίδων

Η 37χρονη μητέρα, που άρπαξε το 14 μηνών βρέφος της από το Παίδων Αγία Σοφίας όπου και νοσηλευόταν, καθώς είχε εισπνεύσει καπνό από την πυρκαγιά που είχε βάλει η μητέρα του στο διαμέρισμά τους όπου και το είχε εγκαταλείψει, εντοπίστηκε.

Το μωράκι εντοπίστηκε μαζί με τη μητέρα του και τα άλλα του αδέλφια.

Το 14 μηνών βρέφος είχε βρεθεί σε διαμέρισμα της πλατείας Αττικής, όπου είχε εκδηλωθεί φωτιά, πριν από περίπου ένα μήνα.

Σε βάρος της μητέρας έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Νοσοκομείο Παίδων

Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλευόταν από τις 24 Ιανουαρίου το βρέφος 14 μηνών που βρέθηκε μόνο του μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμά του στην πλατεία Αττικής.

Ο εισαγγελέας Ανηλίκων είχε διατάξει την απομάκρυνση του παιδιού από τη μητέρα του που το είχε εγκαταλείψει μόνο του το βράδυ της φωτιάς.

Ωστόσο, η 35χρονη γυναίκα -παρά την απαγόρευση- εισήλθε στο Παίδων και αφού άρπαξε το παιδί χωρίς να γίνει αντιληπτή εξαφανίστηκε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες Αρχές και ο εισαγγελέας διέταξε τον άμεσο εντοπισμό της μητέρας και του παιδιού για το οποίο συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Όταν μπήκαν στο χώρο, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν μόνο του και έφερε εγκαύματα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο καθώς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ