Επιλογές

Μητσότακης: Έκανε στάση στη Βοστώνη… να δει τον γιο του (pic)

Μετά το «έντονο» πρόγραμμα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με τον γιο του Κωνσταντίνο

Μαρέβα: Χόρεψε «πάρε ναυτάκι Συριανό» με ελληνόπουλα της ομογένειας! (vid)

Επιστρέφοντας από τη Νέα Υόρκη έκανε στάση στη Βοστώνη, όπου σπουδάζει ο γιος του και καλά έκανε! Ο Πρωθυπουργός μάλιστα ανέβασε, και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αποτυπώνεται η χαρά της οικογενειακής στιγμής.

Η φωτογραφία δείχνει τον Κυριάκο με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο του Κωνσταντίνο. Στη λεζάντα που τη συνοδεύει αναγράφονται τα εξής: «Γυρίζοντας από τη Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστώνη για parents weekend στο Boston College!».

«Ω, δάσκαλε, που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βοστώνη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ένα άλλο περιστατικό που επέκρινε τότε η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα για μία στάση στο Παρίσι το 2017, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Το επίμαχο θέμα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα τότε, το είχε αναδείξει ως μείζων ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκτοξεύοντας πυρά για αλόγιστη σπατάλη… και με την ΝΔ να αναφέρει:

«Το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχθηκε ότι ο Πρωθυπουργός – προφανώς μαζί με την οικογένειά του – πήγε στο Παρίσι, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ έπρεπε να επιστρέψει από τη Λισαβώνα».

«Τώρα γνωρίζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να μείνει στην εξουσία. Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Επειδή όμως είμαι καλοπροαίρετη θέλω να πιστεύω ότι πήγαν με πτήση της… γραμμής, ο Κυριάκος και η Μαρέβα στον γιο τους!

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο

Αίσιο τέλος με τα παιδιά που απήχθησαν από την Κρήτη – Εντοπίστηκαν στη Λάρισα

Το μεγάλο στοίχημα και η κίνηση ματ της Lamda Development στο Ελληνικό(pics)

Η λογική Τσακαλώτου υπεύθυνη για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ…

Ολες οι Ειδήσεις