Τορπίλη Αδωνι Γεωργιάδη στο αφορολόγητο

Αδωνι Γεωργιάδη
Δηλώσεις Αδωνι Γεωργιάδη για το αφορολόγητο

Αν το δελτίο Τύπου αποδίδει σωστά και επακριβώς τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη, τότε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε τορπίλη κατά της κατάργησης της μείωσης του αφορολόγητου, όπως ισχύει μετά την κατάργηση της μείωσης. Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών προανήγγειλε κατάργηση του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δελτίο Τύπου του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών αναφέρεται συγκεκριμένα:

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:«Μείωση του αφορολογήτου κατά τον τρόπο που τον ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα με Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν θα ισχύσει. Εμείς δεν ψηφίσαμε το νόμο του κ. Τσίπρα, από την αρχή διαφωνήσαμε με αυτό το μέτρο άρα αυτό το μέτρο εμάς δεν μας δεσμεύει και εξηγούμε ξεκάθαρα στους θεσμούς ότι εμείς θέλουμε μια δικαιότερη φορολογία. Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο με τους θεσμούς και τους ξένους, είμαστε πολιτισμένοι και λογικοί άνθρωποι. Εμείς δεν πουλάμε “πόλεμο”» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ρ/σ Παραπολιτικά, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται από το ψηφισμένο μέτρο της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αδ. Γεωργιάδη (το σημείο για το αφορολόγητο μετά το 8ο λεπτό):

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε σχετική ερώτηση κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει για το αφορολόγητο «προκαλώ εδώ και τώρα τον κ. Τσίπρα, αντί να λέει ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να έρθει και να προσυπογράψει μια τροπολογία που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία».

Οπως γίνεται αντιληπτό προκύπτει τεράστιο θέμα και η Νέα Δημοκρατία καλείται να εξηγήσει και να δώσει λεπτομέρειας για το φορολογικό σύστημα, τους φορολογικούς συντελεστές που θα εφαρμόσει και προπαντός για την τύχη του αφορολόγητου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές