Επίθεση Κούλογλου σε Μητσοτάκη: «Ανθρωποι του περιβάλλοντός του στα Paradise Papers»

EUROKINISSI

Κατά μέτωπο επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε  για τα Paradise Papers ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο, υποστήριξε ότι «οι αποκαλύψεις από τα Paradise Papers αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη».

Και συνέχισε τον ισχυρισμό του λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία, στην πραγματικότητα “καρφώθηκε” μόνη της» και εξήγησε ότι: Λέει προκαταβολικά να κοιτάξει η κυβέρνηση να κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στις καλές και τις κακές off-shore. Άρα, σημαίνει ότι κάποιοι από τη ΝΔ είναι μέσα στα Paradise Papers, έχουν off-shore και η ΝΔ ζητάει να καταχωριστούν στις καλές, όχι στις κακές».

Στη συνέχεια ανέβασε τους τόνους και έριξε τα βέλη απευθείας στο περιβάλλον Μητσοτάκη εκτιμώντας ότι «προφανώς, δεν πρόκειται για τίποτε μικροστελέχη … έχω την εντύπωση και τις πληροφορίες ότι αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη».

Για να υπογραμμίσει στη συνέχεια με έμφαση ότι: «Πρέπει να γίνει συζήτηση, επιτέλους να βγουν τα ελληνικά ονόματα, να κινηθούν και οι αρχές, όχι μόνο οι δημοσιογράφοι. Να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες τι συμβαίνει και αν υπάρχουν “καλές” off-shore … εκεί κρύβονται χρήματα. Έχουν βγει από την Ελλάδα; Τότε έχεις φοροδιαφύγει στην Ελλάδα. Έχουν βγει από άλλη χώρα; Έχεις φοροδιαφύγει σε άλλη χώρα. Αποκλείεται να έχεις βγάλει τα χρήματα από βιομηχανία που έχεις στήσει στα νησιά Καϊμάν, δεν έχουν βιομηχανίες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ