Πολιτική

Εργασιακό νομοσχέδιο: Live streaming η ψηφοφορία στη Βουλή

Εργασιακό νομοσχέδιο: Live streaming η ψηφοφορία στη Βουλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιείται στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης (16/6) η ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο, για την οποία ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης έχει καταστήσει σαφές ότι θα είναι ονομαστική, προκειμένου να είναι ξεκάθαρη η θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στις διατάξεις που, κατά την κυβέρνηση, είναι προδήλως θετικές για τους εργαζόμενους.

-->

Παρακολουθήστε ζωντανά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή:

 

Νωρίτερα, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Οι τόνοι στο Κοινοβούλιο άναψαν από νωρίς όταν ο Ελληνας πρωθυπουργός πέταξε το… γάντι στον Αλέξη Τσίπρα και στη Φώφη Γεννηματά, με το αίτημά του για ονομαστική ψηφοφορία για όλα τα άρθρα που περιλαμβάνονται στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «αποκαθηλώσατε το εργατικό Δίκαιο για να δημιουργήσετε μια εικόνα απόλυτου διχασμού για την κοινωνία. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε εδώ με προκατασκευασμένα επιχειρήματα, χωρίς να μπορέσει να κρύψει τον εκνευρισμό του, γιατί είναι αποκομμένος από όλα τα κόμματα και το έδειξε με την επίθεση στην κυρία Γεννηματά από το πρώτο λεπτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X