Εργαζόμενοι Mega: Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν μας εκπροσωπεί

Μια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την υπογραφή «Απλήρωτοι εργαζόμενοι MEGA σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil», ανέβηκε πριν από μερικές ημέρες στο facebook, στην οποία φαίνονται να διαμαρτύρονται για την πρόσκληση μελών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Προεδρικό Μέγαρο σε πρόσφατη δεξίωση.

Σήμερα με δελτίο Τύπου, εργαζόμενοι του καναλιού θέλησαν να διευκρινίσουν πως το κείμενο που αναρτήθηκε δημιουργήθηκε από ανώνυμο διαχειριστή και δεν εκπροσωπεί το σύνολο των επί 17 μήνες απλήρωτων εργαζομένων του MEGA.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega:

Εξαιτίας της δημοσιοποίησης επιστολής με την υπογραφή «Απλήρωτοι εργαζόμενοι MEGA σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil» θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το κείμενο που αναρτήθηκε σε ανοιχτή σελίδα στο Facebook δημιουργήθηκε από ανώνυμο διαχειριστή και δεν εκπροσωπεί το σύνολο των επί 17 μήνες απλήρωτων εργαζομένων του MEGA.

Η όποια ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την «επανεξέταση της λίστας των προσκεκλημένων του», δεν θεωρούμε ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα της δικής μας εργασιακής ομηρίας και δεν συμβάλλει στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων μας. Αντιθέτως υπονομεύει τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, θέτοντας ζήτημα ανάκλησης προσκλήσεων σε… δεξιώσεις.

Οι Εργαζόμενοι του Mega, που στηρίξαμε τον τηλεοπτικό σταθμό και παραμένουμε απλήρωτοι επί 17 μήνες, θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια τον δίκαιο αγώνα που δίνουμε για την καταβολή των οφειλομένων και την προσπάθεια διάσωσης του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας. Έστω και την ύστατη ώρα, καλούμε τους μετόχους, τις τράπεζες και την Κυβέρνηση να δώσουν λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων της Τηλέτυπος Α.Ε.

Συγκινεί ο Θεόδωρος Κολυδάς: Το μήνυμα του μετεωρολόγου για το τέλος από το Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ