Οι εργαζόμενοι του Mega μεταδίδουν έκτακτα δελτία ειδήσεων (vid)

Aπό τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης οι εργαζόμενοι στο Mega, μεταδίδουν έκτακτα δελτία ειδήσεων μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι, για μη συμμετοχή της «Τηλέτυπος» στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών .

Στο μήνυμά τους οι 420 εργαζόμενοι που από χθες βρίσκονται στα γραφεία τους, τονίζουν ότι διεκδικούν το μέλλον τους, καθώς σε λίγες ώρες λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας για άδεια.

Το δελτίο ξεκίνησε με μια κάρτα που εκφωνούσε και πάλι την ανακοίνωση των εργαζομένων, όπως εκείνη δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης. «Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε το κανάλι ζωντανό επί 21 μήνες, απαιτούμε να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων» αναφέρουν στις καρτέλες, μεταξύ άλλων.

Το δελτίο παρουσίασε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ μαζί της στο στούντιο βρέθηκε ο Θανάσης Αυγερινός, με super «420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους». Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν μετά τις 15.00 με έκτακτη εκπομπή σχετικά με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

«Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του MEGA» ανέφερε ο κ. Αυγερινός. «Το MEGA είναι για πολλούς από εμάς ένα δεύτερο σπίτι και θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να σας ενημερώσουμε ως το τέλος. Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες» σημείωσε από την πλευρά της η κ. Ανδρουλάκη πασάροντας ένα βίντεο με ιστορικά πλάνα του ιδιωτικού σταθμού.

Λίγα λεπτά μετά την πρώτη μετάδοση, η εικόνα μέσω διαδικτύου διεκόπη. Οι εργαζόμενοι έχουν ωστόσο προαναγγείλει πως θα επανέλθουν μετά τις 15.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ